Need your input...


PDA






Derek Zeanah
May 9, 2003, 01:22 AM
Working on resolving the problem, and made the obvious changes. Didn't help last January though, so I've got my doubts as to whether it'll help now...

Let me know if things get better or worse over the next few days. It's hard to check right now because it's late enough that we're not seeing a serious level of demand.

Thanks.

If you enjoyed reading about "Need your input..." here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Mike Irwin
May 9, 2003, 02:08 AM
Hey Derek,

This evening?

It is one HELL of a lot WORSE!

Getting an edit message window is impossible.

This page has been loading for nearly 5 minutes, and I still don't have a full set of Smilies, User Control Panel, other screen elements.

Larry Ashcraft
May 9, 2003, 11:12 AM
Still loading slow, but a little better than yesterday.

If it helps at all, I can't even get on using my regular browser. I can only get in using anonymizer.

Derek Zeanah
May 9, 2003, 11:23 AM
Mike:

Changes I made last night were almost reversed; the problems should have gone back to the problems everyone is seeing...

Mike Irwin
May 9, 2003, 11:47 AM
Flowing a lot more smoothly this morning.

Derek Zeanah
May 9, 2003, 12:09 PM
Yeah, but the question is whether that smoothness will continue. ;)

Let's see how things run through the rest of the day. Tyme made some changes last night, and hopefully that will resolve the issue.

As an aside, this happened once before (in January) and we never isolated the cause, but it went away on its own. Would like to find a real fix this time, though...

Ringer
May 9, 2003, 10:11 PM
Seems back to normal for me tonight! Messages load up nicely.

Black_Talon
May 10, 2003, 05:51 PM
Things are now (and were yesterday too) still absolutely crappy here. Takes about 15-20 seconds to load each page, sometimes get a timeout when trying to load a page. This on 1.5Mbps DSL.

At least you're trying though, keep it up!

PlayTheAces
May 10, 2003, 08:10 PM
For what it's worth, right now I'm getting the fastest response I've had in the last week! No error messages and the browser is refreshing quickly.

Black_Talon
May 11, 2003, 07:00 PM
24 hours since my last post and things are still intolerably slow for me but only with THR. All other sites are fine for me.

If you enjoyed reading about "Need your input..." here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!