Why no 'Log In' button?


PDA






MacPelto
January 9, 2003, 09:58 AM
Why is there a 'Log Out' button on the front page, but no 'Log In' button? Every time I switch machines, I have to go to the User CP to log back in. Or am I just missing something?

If you enjoyed reading about "Why no 'Log In' button?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
ahenry
January 9, 2003, 10:48 AM
The bottom of the first (main) page has a place for you to log in. Its in the bottom right-hand corner.

MacPelto
January 9, 2003, 06:25 PM
Thank you.:)

If you enjoyed reading about "Why no 'Log In' button?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!