AR 10 round fixed mag?


PDA






TheArchDuke
May 10, 2006, 12:58 PM
Sooo, in Cali we can't have AR15's unless the mag is fixed.


How would one go about reloading their AR with a fixed mag?
(coming from a guy who's only used one once and it didn't have a fixed mag.)

Do you have to put the rounds in one at a time?

If you enjoyed reading about "AR 10 round fixed mag?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Number 6
May 10, 2006, 04:38 PM
Like this.

http://www.fabten.com/Load_Clip_rgb.gif

http://www.fabten.com/build_it.htm

TheArchDuke
May 11, 2006, 02:21 AM
Hmmm...well that's better than doing it one by one through the little ejection door like I was invisioning haha. But not as good as a detachable mag...obviously.

If you enjoyed reading about "AR 10 round fixed mag?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!