Computer problem


PDA

boondocker
May 8, 2003, 08:41 PM
Hi all

I have a problam on this thing, I keep getting a windows message on my startup screen and I seen alot of knowledgible folks on here so I would greatly appreciate any help I can get. Here goes it says explorer on top then says windows socket error: (10048),API"bind" a red circle with a white x in it and on the bottom an ok button taht I push and it goes away but comes back every minute and starts stacking up. What the heck is this. Thanks Boon:banghead:

I also have explorer on this machine but I use Netscape 7.02

If you enjoyed reading about "Computer problem" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Mr. Bombastic
May 8, 2003, 09:03 PM
This forum thread might help (I 'googled' it):

http://pub14.ezboard.com/fnutzboardfrm14.showMessage?topicID=443.topic

Read to the end of the two pages before you do anything (just so you can see what other people have tried).

Good luck!

Ed Brunner
May 8, 2003, 10:04 PM
Check out http://www.sysopt.com/forum/index.php

boondocker
May 8, 2003, 10:31 PM
I really appreciate the responses and I went to the forum that Mr Bombastic steered me to and I downloaded the program TDS 3 a trojan killer and it found a suspected explorar file and I had the choice to kill it or kill it and delete the file. I killed first and it was vanished from my screen. I restarted and it was back so I deleted it and restarted and it was gone. I think I got it now. I will let you know for sure in a couple of days. You fellas are a great bunch this was driving me nut. Thanks and cheers from the ever gratefull Boondocker.:D

If you enjoyed reading about "Computer problem" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!