Unable to post picture


PDA






jondar
September 22, 2006, 09:03 AM
A few months ago I asked about posting pictures that have been used in a previous thread. You gave me instructions. I tried these with no results. What happens is that when I try to upload from the computer, the notice comes up "You have already uploaded this in Size Difference.jpg. That's all. No other option on the Upload screen but Close this Window. What am I doing wrong? Please explain again. So I go back to the message and Send. Posting comes up without the picture.

If you enjoyed reading about "Unable to post picture" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Mal H
September 22, 2006, 09:22 AM
Here's your original thread here: http://www.thehighroad.org/showthread.php?t=212827

Tell me what you tried, where you tried it (a thread address) and what happened when you tried it. Which of your posts contains the picture you want to use again?

jondar
September 22, 2006, 10:58 AM
Mal - I was unable to post this picture at all. Either in my post of 2-04-06 as Holster Search or under the Thread "Ruger Bisley Pics" posted by Earl of Sandwich just yesterday or the day before.

I haven't used a computer enough to understand the directions you gave me. I tried to take a short cut and change the "name" but that didn't work. The reply in the upload window was the same. "You have previously uploaded this picture under Holster Search." I'll get my daughter to work on it this weekend. I'm sure she can figure it out. Thanks for your help.

Mal H
September 22, 2006, 05:19 PM
Using the instructions I gave in the link above to find the attachmentid (under "properties" after right clicking on the attachment, the attachment from the "Holster Search" thread (post #17) is number 35039. So placing that between the 'attach' tags like this: 35039 yields this: 35039

Or using the attachment as a link like this:
http://www.thehighroad.org/attachment.php?attachmentid=35039
yields this:
http://www.thehighroad.org/attachment.php?attachmentid=35039

Now, if you're talking about the attachments you tried to upload in post #15 of that same thread, there were problems with the upload and they will never be able to be used. If you would like them to be deleted so you can upload them again, let me know.

jondar
September 23, 2006, 10:57 AM
Mal - Yes, please delete them and I will try all over again. Thanks

Mal H
September 23, 2006, 02:59 PM
Done. (That post was 1/29/06 not 2/04/06 as you stated above.)

If you enjoyed reading about "Unable to post picture" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!