What's Up With The "Edit" Function???


PDA






Fred Fuller
April 4, 2008, 05:03 PM
I can't get 'Edit' to work as it used to, since yesterday. And the HTML shortcuts at the top of the composition box don't work for me any more either- also since yesterday.

I logged out and logged back in just in case it had to do with cookie weirdness- didn't make any difference.

Help!

lpl/nc


[Added by Mal H to test edit]
I can't get my keyboard to work as it used to, since yesterday.

ETA: Whatever it was, it seems to be working OK now... lpl/nc, 9:23pm, 4/4/08

If you enjoyed reading about "What's Up With The "Edit" Function???" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Mal H
April 4, 2008, 05:29 PM
I dunno, Fred. It seems to work ok for me.

Which html in particular isn't working? Most of the gadgets in the composition window are vb objects not true html.

Checking quote
Checking underline

Zak Smith
April 4, 2008, 05:36 PM
I intermittently have a really weird problem where if I click any of the drop-down menus (e.g. Thread Tools), the page reloads and the "text" of the menu items shows up in-line at the bottom of the page!

This only occurs on a slightly older Firefox version at home.

If you enjoyed reading about "What's Up With The "Edit" Function???" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!