Display mode?


PDA






hankdatank1362
December 14, 2008, 08:56 PM
As of a day or two ago, I noticed that every time I log on, the default thread display mode is hybrid instead of linear. Every time I click on a thread, it reverts back to hybrid. I have to manually change it to linear.

I hate hybrid mode.

Any way I can set it permanently to linear?

If you enjoyed reading about "Display mode?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Mal H
December 14, 2008, 11:37 PM
Go to:
User CP -> Edit Options and set it to Linear under "Thread Display Mode". Don't forget to Save Changes.

hankdatank1362
December 15, 2008, 01:22 PM
Copy that. Thankyou sir.

If you enjoyed reading about "Display mode?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!