NEW TOY!!!! sp-10


PDA






Iansstud
April 3, 2009, 02:44 PM
Ive had my New Special Weapons SP-10 for almost 3 weeks now, But today was the 1st chance I've really had to use it.

I was soo excited the day I got it, I drove straight home, Ran inside grabbed my 9mm ammo, topped off the 30rd mag, took aim, and pulled the trigger. I think it went something like this...

Boom, click... pull out the FTE:fire: and Boom click... "dammit!!!":fire:

I was in a very bad mood for the next 15min....

I finally took the damn thing apart, (I had no clue how the roller system worked) I figured it out. I looked on the Interweb and found some pics, and then realized.... how come my gun looks different????

I dont know what happened, but someone pulled the ejector, and spring out... no where to be found...

I contacted Adam with HK-Parts and ordered one of each up... and today I got them:D:D

I slapped the parts in, and now the gun has 150rds NO FTF, NO FTE, NO problems of any kind.

I also learned I have the upgraded Extractor, and spring, Full-auto Bolt carrier, and "K" style fireing pin holder thing..... I dont really know what all that means as far as the MP5 goes, but This gun KICKS ASS!!!!

It has the folding stock, and this thing could fit almost anywhere! I wish I could SBR in washington, but I dont think I can... O'well

Not that anyone cares... I just had to share my rifle story with someone;)

Maby Ill take some pics too....

If you enjoyed reading about "NEW TOY!!!! sp-10" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
If you enjoyed reading about "NEW TOY!!!! sp-10" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!