BLR takedown lever rifle


PDA






harmonic
May 16, 2009, 05:48 PM
If you mount a scope, whenever you remove the barrel, does the scope have to be rezeroed?

http://www.browning.com/products/catalog/images/034012m.jpg

If you enjoyed reading about "BLR takedown lever rifle" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
_N4Z_
May 16, 2009, 11:51 PM
I don't have an answer to your question, but I know where you have a better chance of getting one.

http://www.levergunscommunity.com/

dakotasin
May 16, 2009, 11:59 PM
supposedly not, but it should be checked anyway.

If you enjoyed reading about "BLR takedown lever rifle" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!