Do I have the right buffer in my AR?


PDA






camoman33935
August 1, 2009, 06:46 PM
Im just checking everything before I go and test my gun out at the range.

I have this upper:

http://www.midwayusa.com/viewProduct/?productnumber=999919

an Olympic Buffer, and a DPMS Buffer spring.

Do I have the right weight buffer or do i need to get a carbine buffer?

Thanks

If you enjoyed reading about "Do I have the right buffer in my AR?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
PTK
August 1, 2009, 07:19 PM
If you have a carbine stock, get a carbine-length spring. If not, don't. It should run.

camoman33935
August 1, 2009, 07:35 PM
I have the ACE Skeleton stock and it said to get a full length spring and buffer...so I guess Im good then.

Thanks

If you enjoyed reading about "Do I have the right buffer in my AR?" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!