Glock 27 and 19 Trigger Problem - Please help!


PDA






fbernar
February 15, 2013, 08:25 PM
Hey everyone. Thanks for taking the time to read my thread.

I bought two Glock ghost 3.5 trigger connectors and I installed the first one on my Glock 27. I put the gun back together and it was working fine, the trigger would stay depressed unless I racked the slide like normal.

I then installed the Ghost trigger in my Glock 19 and put it back together and the trigger would not stay depressed. It would just go back to the reset position without racking the slide. Also, I can not take off the slide without pulling out the firing pin first.

I then went back to my Glock 27 to check if I did something different and then put it back together and now the 27 is ALSO doing the same thing.

Here is a video of my problem.
http://www.youtube.com/watch?v=gOMo6mOSMs0

Does anyone know where I'm messing up?

If you enjoyed reading about "Glock 27 and 19 Trigger Problem - Please help!" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
Landric
February 15, 2013, 08:56 PM
Do you have a NY1 or NY2 trigger spring rather than a stock spring in the gun? I have the NY1 unit (I decided not the use it), and it does that when it is installed. Do the gun dryfire properly when you rack the slide to "cock" it?

tarosean
February 15, 2013, 09:03 PM
Gen4's?

coolluke01
February 15, 2013, 09:05 PM
take the two pins above the trigger out. Then reassemble by installing the top pin first and then putting the slide stop back in. Then install the lower pin. You might have the spring over the top pin and not under it.

fbernar
February 15, 2013, 09:35 PM
Got it fixed. Forgot to put the rear pin back in. :banghead:

VA27
February 15, 2013, 09:41 PM
Put your original parts back in and see what the result is. If they work as they're supposed to, you have gotten bad parts.

My vote is that you get your money back and stay with factory parts. Glock factory connectors come in 3 versions; '-' (minus), ' ' (no mark) and '+' (plus). Get yourself a factory '-' and be happy.

^or that^:D

fbernar
February 15, 2013, 10:43 PM
LOL. Thanks bro. I'm slow it seems LOL.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

If you enjoyed reading about "Glock 27 and 19 Trigger Problem - Please help!" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!