Auto DST???


PDA






Ironbarr
May 31, 2004, 10:25 AM
No automatic daylight savings time??? I just reset to local (-4)

If you enjoyed reading about "Auto DST???" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!
TheBluesMan
May 31, 2004, 10:51 AM
There would be indexing problems if we were to change the server time, so it stays synched with GMT.

Auto DST is available with vBull 3, but not with the version were running now. Even so, the vBull 3 automatic setting isn't perfect. I find it much easier to manually change from -5 to -4 and back a couple times a year. Besides - it keeps me from forgetting where the user CP is at. ;)

Ironbarr
May 31, 2004, 11:26 AM
Thanks. Have a great holiday - and a safe life to you and yours, Dave.

-Andy

If you enjoyed reading about "Auto DST???" here in TheHighRoad.org archive, you'll LOVE our community. Come join TheHighRoad.org today for the full version!