Trouble trying to connect to Castboolits site

Discussion in 'Handloading and Reloading' started by highlander 5, Oct 19, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. highlander 5

    highlander 5 Member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    2,609
    Location:
    lynn,ma
    Could someone here contact the Castboolits administrator?
    I and others on another website are getting error messages when trying to log in. Getting the same error messages on both my phone and tablet. Admins if this is the wrong sub section feel free to move it.
     
    jaguarxk120 likes this.
  2. Bfh_auto

    Bfh_auto Member

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    5,237
    I've had the same issues.
     
    jaguarxk120 likes this.
  3. lightman

    lightman Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    2,729
    Location:
    england,ar
    I have not been able to get on for several days. I managed to get to the home page where they have a memo about a huge site upgrade.
     
    jaguarxk120 likes this.
  4. Cheesemaker

    Cheesemaker Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    393
    Location:
    North Carolina
  5. svo

    svo Member

    Joined:
    Jun 12, 2019
    Messages:
    12
    i am having the same issues- can't even connect to them to ask them directly.
    the link above doesn't work for me
     
  6. whughett

    whughett Member

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    4,558
    Location:
    Rhode Island/Florida
    The above link worked for me from my IPhone
     
  7. lightman

    lightman Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    2,729
    Location:
    england,ar
    From the comments on another thread and also from another site, some can get on and some cannot. Its been going on for several days, hope they get it cleared up pretty soon. I can use a different device and get to the home page but if I try to browse or to log in it goes back to those lines of code.
     
  8. jmorris

    jmorris Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    18,792
    I have seen a couple of threads on the subject but it’s been working for me.

    There was one post that had an image of just the banner up but I am getting everything I normally get.

    87CD3B18-E7A2-4C5D-8EEB-29C76BBF8780.png
     
  9. azjohn

    azjohn Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    29
    Works for me with Microsoft Edge. Will not work with google Chrome.
     
  10. ReloaderFred

    ReloaderFred Member

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    6,235
    Location:
    Oregon Coast
    I'm a moderator there and I can't get on, either. The site owner called me this morning at 0500 hrs. and gave me a new password, but it doesn't work either. I'm using Google and Firefox, but may have to try something else if they can't get it worked out.
     
  11. jmorris

    jmorris Member

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    18,792
    Weird, I have Firefox on my cell and just logged in and it works as does safari, for me.
     
  12. ReloaderFred

    ReloaderFred Member

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    6,235
    Location:
    Oregon Coast
    I think it's Google that's messed up. I've restored all the defaults, etc., but still can't log on. I keep getting lines of numbers, etc.

    Pretty frustrating!
     
    jaguarxk120 likes this.
  13. mdi

    mdi Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,340
    Location:
    Orygun!
    I left there about 5 minutes ago (11/19 8:45 am Pacific). I have Guggle Chrome on my Lenovo :)cuss:) laptop...
     
  14. kmw1954

    kmw1954 Member

    Joined:
    Jun 24, 2018
    Messages:
    2,755
    Location:
    SE Wisconsin
    I too just went to the site and everything is working for me right now. Old Win7, IE and Firefox are both working.
     
  15. Reeferman

    Reeferman Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    1,157
    None of my Apple or Microsoft are working.
     
  16. WiTom

    WiTom Member

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    270
    I haven't been able to log on, for a few days now. I thought it was something on my side.
     
  17. Hooda Thunkit

    Hooda Thunkit Member

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Messages:
    1,660
    Location:
    Oklahoma, out in the red dirt.
    It's been working fine for me these past few days.

    Using Opera Browser on everything; desktop, tablet, phone.
     
  18. 2011redrider

    2011redrider Member

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    492
    Location:
    Bonners Ferry, Idaho
    Both chrome and Firefox are not working for me. Firefox worked for a say but not now. Loaded ms edge and it seems to work for now. But, won't let you sign in or change your password.
     
  19. Texas10mm

    Texas10mm member

    Joined:
    Jul 3, 2018
    Messages:
    3,684
    Location:
    Not DFW
    I just tried.

    MS Edge
    Brave
    Chrome
    Firefox

    All worked just fine with Cast Boolits.

    Clear your cache, delete your cookies. Internet browsing 101.
     
  20. Bugster

    Bugster Member

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Messages:
    117
    Location:
    Quincy, IL
    I've been trying to login over there for days with chrome with no success. I just tried using Edge and the home page came up, but as soon as I tried to navigate it went back to lines of code. One of you who can get logged in should contact the admins see if they can get to the problem and fix it.
     
  21. SharpDog

    SharpDog Member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    2,989
    Location:
    Tennessee
    upload_2019-10-19_20-5-49.png
     
  22. svo

    svo Member

    Joined:
    Jun 12, 2019
    Messages:
    12
    EXACTLY
     
    SharpDog likes this.
  23. Bugster

    Bugster Member

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Messages:
    117
    Location:
    Quincy, IL
    That's exactly what I've been getting for days now.
     
    SharpDog likes this.
  24. frankmako

    frankmako Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    703
    Location:
    Southeast Tennessee
    Same here I can't get on. Tried several different web browsers with no luck.
     
  25. Walkalong

    Walkalong Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    69,667
    Location:
    Alabama
    Home page opened for me, but when I tried to log in I got gibberish. Using Firefox
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice